Osaamisen kehittäminen

Meidät
muistetaan!

Osaamisen kehittämistä suurella tunteella, kokemuksella ja ammattitaidolla.

Jokaiseen aihealueeseen liittyy mahdollisuus tilata osallistava koulutus verkossa tai läsnä. Näissä koulutuksissa kääritään hihat ylös ja kehitetään oivaltavien esimerkkien avulla omaa osaamista. Satojen koulutuksien kokemus auttaa meitä räätälöimään aiheet ja sisällöt jokaiselle ryhmälle sopivaksi.

Osaamisen kehittäminen on myös puhetta laajasti omasta osaamisen kehittämisestä tai yksittäisestä aihealueesta. Puheissa tärkeää on aina oivallusten ja elämysten tarjoaminen. Välillä puheet vievät tarinan avulla kuulijan katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta, välillä ne pureutuvat esimerkkien avulla syvälle kiinnostavaan ilmiöön.

Eniten meillä on kokemusta opettajien kouluttamisesta varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin. Puheemme ja työpajat sopivat täydellisesti osaksi hankkeita ja veso-päiviä. Koulutamme jatkuvasti myös esimerkiksi nuorisotoimen työntekijöitä, yrittäjiä ja erilaisten työpajojen vetäjiä.

Tarjoamme palvelut selkeään hintaan: 2 h verkkokoulutukset alkaen 500 euroa (alv 0) ja puheet tilaisuuksissa alkaen hintaan 750 euroa (alv 0). Matkakulut sisältyvät hintoihin.

Ota yhteyttä, kun toivot tukea osaamisen kehittämiseen.